Bröllopsfest

Igår var jag på bröllop, min kusin skulle gifta sig. Lite tråkigt med vädret bara eftersom det regnade. När vi sen skulle äta och sånt blev jag jätteupprörd över att min kusin hade satt mig vid ett bord med bara gamlingar när hon hade satt mina syskon med min andra kusin och 2 engelskmän (de var i vår ålder) Så jag pratade med mamma om det och sen så hade tydligen min moster hört så hon hade flyttat mig så jag satt vid det bordet.

Sen skämde mina syskon och jag själv ut mig rätt rejält... Man var ju tvungen att prata engelska och när man väl ska prata med engelskmän så låter det förjävligt, man får totalt black-out. Men det gick väll ganska bra ändå.


Sen skulle vi då dansa såklart och vi alla dansade i en klunga. Sen så har alla armen runt den som står bredvid så vi är en sluten cirkel. Sen så tar den ena engelskkillen när handen över min rygg. Alltså så den är när till rumpan och det var ju lite obehagligt, men han var ju full också. Men idag så ska vi på bio med dem kanske. Då ska vi se Harry Potter och Halblodsprinsen.